VM

Будівництво і ремонт

Овочерізка та інше обладнання для кафе: особливості вибору

04.03.2017 admin немає коментарів

2_ovocherizka_1-280x220Обладнання для кафе: характеристики

Обладнання для кафе відіграє ключову роль для досягнення успіху закладу. Адже, поряд із затишним інтер’єром та хорошим сервісом, саме якість приготованих страв змушує відвідувачів повертатися знову і знову. А з ненадійним, погано функціонуючим обладнанням, не приготувати смачних, корисних страв.

Купити обладнання для кафе і ресторанів  — важливе рішення, до якого слід підходити виважено, врахувавши майбутнє меню, технічні вимоги до встановлення того чи іншого апарату. Різноманіття професійної техніки можна розподілити на кілька категорій, з якими варто ознайомитись перед покупкою:

Теплове обладнання для кафе – використовується для теплової обробки продуктів:

  • Пароконвектомати  – універсальні апарат для кухні, які здатні замінити декілька видів більш простого, звичного обладнання (жарочні і пекарські шафи, конвекційні печі і т. д.).
  • Плити промислові електричні та газові – необхідні на кожній кухні. Вибирати конкретну модель варто з урахуванням особливостей приміщення, технічних можливостей (електричне чи газове живлення, кількість конфорок та ін.).
  • Фритюрниці, печі для піци і т. д. – спеціалізоване обладнання, яке використовується для приготування вузького переліку страв (картопля-фрі, піца).

Холодильне обладнання для кафе і ресторанів – призначене для охолодження, збереження свіжості і якості продуктів. Основні типи:

  • Холодильні і морозильні шафи – апарати вертикальної конструкції, за допомогою яких можна охолоджувати заготовки, готові страви, а також заморожувати рибу, м’ясо, напівфабрикати при необхідності.
  • Холодильні вітрини – служать для демонстрації страв, одночасно зберігаючи їх у свіжому вигляді.
  • Льдогенератори – виробляють лід різної форми, без якого важко уявити смачний освіжаючий напій в кафе.

Електромеханічне обладнання – допоміжна професійна техніка, яка здатна швидко виконати рутинну роботу на кухні, звільнивши кухарів для інших справ (тістоміси, овочерізки, м’ясорубки промислові та ін.).

Овочерізка: швидкість і якість

Овочерізка  — незамінне обладнання для кафе і ресторанів, оскільки допоможе швидко нарізати овочі на рівномірні шматки необхідної форми і розміру, що практично неможливо досягти при ручній роботі.

Купити овочерізку слід, ознайомившись з декількома порадами:

  • Овочерізка комплектується насадками – важливо мати можливість регулювати товщину і довжину нарізки. Іноді потрібні додаткові насадки, яких немає в комплекті (наприклад, для картоплі-фрі);
  • Розміри апарату повинні відповідати приміщенню кухні, а також прохідності закладу – для невеликого кафе не потрібна модель з великою продуктивністю, що перероблює кілька сотень кілограмів продуктів на годину. Це зайва трата електроенергії та інших ресурсів.
  • Овочерізка повинна бути безпечною – мати спеціальний захист для рук.
  •  Вважається, що металева овочерізка являється біль надійною і витривалою, прослужить довший час. До того ж, нержавіюча сталь чи алюміній не окисляються, що важливо при роботі з овочами і фруктами.
  • Товкач повинен виготовлятися з якісного матеріалу, легко управлятися.

Інтернет магазин Торгоборуд пропонує широкий асортимент професійного обладнання для кафе. Якщо Вам потрібна промислова  електрична плита, овочерізка чи пароконвектомат – ми допоможемо вибрати апарат, який якнайкраще відповідає Вашим вимогам.  Забезпечимо професійні консультації, доставку по всій Україні.

 

#Овочерізка та інше обладнання для кафе

Попередній запис

Наступний запис